Talán már nem is lepődünk meg azon, ha iPhone X előlapi dizájnt látunk egy-egy okostelefon látványtervén, hiszen rengeteg vállalat próbálja alkalmazni ezt a teljes kijelzős megoldást a bemetszéssel (notch) karöltve. Nos, az Ulefone is ezzel próbálkozik, az MWC-n várhatóan bemutatja a T2 Prót.

Teljesen egyébként nem mondható iPhone X dizájnnak, mert az alsó káva nagyobb, mint az oldalsók, azonban a kijelző kialakítása a kis szigettel abszolút az Apple csúcskészülékére hajaz. Amivel igazán nagy sikert érhet el a telefon, az a MediaTek Helio P70 lapka. A napokban írtunk arról, hogy a MediaTek az MWC-n tervezi leleplezni ezt a nyolcmagos, A73 és A53 magokkal ellátott chipsetet.

Érdekes, hogy se az előlapon, sem a telefon oldalán, illetve a hátlapon sem található ujjlanyomat-olvasó, ebből következtethetünk arra, hogy vélhetően az kijelző üveg alatt helyezkedhet el a szenzor. A kis bemetszés az előlapon ugyan az Apple dizájnját utánozza, azonban fejlett, 3D-s arcfelismerés biztos nem lesz benne, hisz mindössze csak az előlapi kamera fér el a kijelző fölött (ettől függetlenül arcfelismerési funkció lehet benne). A hátlapon viszont dupla kamera lapul, melynek szenzorairól még nincsenek adatok, de vélhetően portré mód funkcióval rendelkezni fog.

Egyelőre csak ennyit tudni a készülékről, de február végén, az MWC-n minden ki fog derülni.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: