Talán már nem is lepődünk meg azon, ha iPhone X előlapi dizájnt látunk egy-egy okostelefon látványtervén, hiszen rengeteg vállalat próbálja alkalmazni ezt a teljes kijelzős megoldást a bemetszéssel (notch) karöltve. Nos, az Ulefone is ezzel próbálkozik, az MWC-n várhatóan bemutatja a T2 Prót.

Teljesen egyébként nem mondható iPhone X dizájnnak, mert az alsó káva nagyobb, mint az oldalsók, azonban a kijelző kialakítása a kis szigettel abszolút az Apple csúcskészülékére hajaz. Amivel igazán nagy sikert érhet el a telefon, az a MediaTek Helio P70 lapka. A napokban írtunk arról, hogy a MediaTek az MWC-n tervezi leleplezni ezt a nyolcmagos, A73 és A53 magokkal ellátott chipsetet.

Érdekes, hogy se az előlapon, sem a telefon oldalán, illetve a hátlapon sem található ujjlanyomat-olvasó, ebből következtethetünk arra, hogy vélhetően az kijelző üveg alatt helyezkedhet el a szenzor. A kis bemetszés az előlapon ugyan az Apple dizájnját utánozza, azonban fejlett, 3D-s arcfelismerés biztos nem lesz benne, hisz mindössze csak az előlapi kamera fér el a kijelző fölött (ettől függetlenül arcfelismerési funkció lehet benne). A hátlapon viszont dupla kamera lapul, melynek szenzorairól még nincsenek adatok, de vélhetően portré mód funkcióval rendelkezni fog.

Egyelőre csak ennyit tudni a készülékről, de február végén, az MWC-n minden ki fog derülni.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: