A világ rákattant a keret nélküli kijelzőkre, úgyhogy most minden gyártó igyekszik felülni a vonatra és kidobni saját, ilyen kialakítású mobilját. Így tett az Ulefone is, aki minő véletlen, épp MIX-nek keresztelte el a készüléket. A mai napon közzétettek egy hivatalos bemutató videót is, ám mielőtt nagyon elcsábulnánk, érdemes ránézni a műszaki tartalomra is.

A külső még egész kellemes, nagyon szögletes sarkokkal és három oldalt tényleg extra keskeny kávákkal (felül a hangszórónak maradt hely). Az 5,1 mm vékony fémház is elég impresszív, de aztán gyorsan kiderül, szó sincs csúcsmobilról. Az 5,5 hüvelykes képernyő maradt a normál képaránynál, viszont mindössze 720p felbontású, ami kerettel és keret nélkül is igen karcsú. Szintén nem egy erőgép a MediaTek MT6750T chipset, bár a nyolcmagos processzor ezt a felbontást simán elbírja.

Kapunk még 4 GB RAM-ot és 64 GB-os belső memóriát, amit bővíthetünk is. Sőt, még dupla hátlapi kamerára is futotta, egy 13 és egy 5 megapixeles szenzor készíti a fotókat. A további funkciók között megtaláljuk az ujjlenyomat-olvasót, állítólag HiFi minőségű hangchipet, és Android 7.0 rendszert. A szupervékony ház ellenére egy 3300 mAh-s akkut sikerült beletuszkolni a telefonba. Az Ulefone MIX egyelőre a gyártó honlapján keresztül rendelhető meg, ott csupán 139 dollárt, azaz kb. 36 ezer forintot kérnek érte.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Headlines
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.