Hirdetés

A múlt héten már vélhettük látni képek a következő Huawei csúcskészüléket, most pedig ugyanaz a forrás szellőztetett meg egy újabb képet. Annak érdekessége az volt, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapról az előlapra került.huawei_p10_render

A Weibo-n posztolt képen a Huawei P10-et vagy a P10 Plus-t láthatjuk, melynek a már jól megszokott helyen van a szenzor és a Honor 8-hoz hasonlóan kör alakú. Lehetséges, hogy itt is benyomható lesz és az eddig is gesztusvezérléssel ellátott gomb még több mindenre lesz alkalmas. Ezenkívül még ami feltűnhet az élesebb szeműeknek, hogy a LED villanó kör alakúra formálódott (kár lenne érte). A Leica embléma is ugyanott található és a két kamerás felállás sem változott.

Az eddigi információk alapján a P10 (vagy éppen P10 Plus) 5.5 inches kijelzőt kaphat, melynek felbontása QHD-ra kúszhat fel. A motorház alatt HiSilicon Kirin 960 SoC teljesíthet szolgálatot, mellé pedig 6 GB RAM-ot kapunk. A belső tárhely 256 GB-ig növekedhet, de lesz egy gyengébb verzió is, amiben csak 4 GB RAM és 128 GB tárhely lesz. A hátlapi kamerák maradnak 12 megapixelesek (bár a Mate 9-ben az egyik 20 MP-es), az előlapi pedig 8 megapixeles. Androidból természetesen a legújabb Nougat-ot fogja futtatni az EMUI 5.0-s felülettel.

A Huawei P10 vélhetően jövő tavasszal fog bemutatkozni, várjuk mi is az újabb pletykákat, híreket.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook