Hirdetés

Április 30-tól egy héten át előrendelhető a Honor Magic Earbuds teljesen vezeték nélküli fülhallgató, mely 43 ezer forintos nyitóáron kínál aktív zajszűrést.

Aktív zajszűrés és hangminőség

A 10 milliméteres membránt egy három mikrofonnal dolgozó aktív zajszűrő (ANC) rendszer támogatja, melynek segítségével a Honor szerint 32 decibellnyi külső zajt tudunk kizárni. Az ANC egy előrecsatoló mikrofont használ a környezeti zajok semlegesítéséhez, egy visszacsatoló mikrofont pedig az egyéb zajokhoz. A harmadik, mikro-elektromechanikus mikrofon pedig a telefonálás közbeni beszédhangok javításáért felel.

A cég állítása szerint az eszköz kiegyensúlyozott és gazdag hangminőséget biztosít. A hallójáratba illeszkedő kialakítása miatt a basszussal valószínűleg nem lesz gond, az olcsóbb Honor FlyPods is korrektül szólt az árért. A dobozban négy darab gumiharangot ad a Honor, így mindenki ki tudja választani a saját fülébe leginkább kényelmeset.

Honor Magic Earbuds (fehér)

Üzemidő, okos funkciók

A Magic Earbuds 3 és fél órányi folyamatos zenelejátszást vagy 2 és fél órányi telefonbeszélgetést tud egy töltéssel végigtolni. A hordozóbölcsőben, mely egyben töltő is, 14 és fél órányi extra szufla van. Azonban ha az ANC-t bekapcsoljuk, ez az érték fél órával romlik a cég állítása szerint. Persze ezek laboratóriumi körülmények, a mindennapi használat felhasználói szokásoktól függően bőven eltérhet ettől.

A fülhallgató érintésérzékeny felületet kapott, melyen koppintással vezérelhető a zenelejátszás, illetve fogadhatunk hívást is. Ami kifejezetten ígéretesnek tűnik, hogy a fülhallgatóhoz készített AI Life alkalmazásban az érintőfelülettel adható parancsok a felhasználó igényei szerint testreszabhatók.

Elérhetőség és árazás

A Honor Magic Earbuds (gyöngy)fehér színben április 30-tól egy hónapig előrendelhető az eMag, Extreme Digital, Euronics és MediaMarkt üzleteiben. Az induló ár bruttó 42.990 forint, melyhez két év gyártói garanciát és a jelenlegi helyzetre való tekintettel ingyenes házhozszállítást biztosít a Honor.

A fehér variáns mellett a fülhallgatóból van egy (türkiz)kék változat is, ez a későbbiekben lesz itthon kapható.

Hirdetés
FORRÁSHonor sajtóközlemény
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.