Hazánkban a kevésbé ismert kínai gyártóknak eléggé kétes a megítélése, mely leginkább a mobilok minősége miatt alakult ki. Az UMIDIGI neve sem hangzik túl minőséginek, mégis akad néhány készülékük, amely jó ár-érték aránnyal rendelkezik.

Augusztus 5-én pedig leleplezik az UMIDIGI X névre keresztelt mobiljukat, mely mellett egy vezeték-nélküli füles is bemutatásra kerül Upods néven.

A cég fentebb látható meghívója az augusztus 5-i eseményre invitálja az érdeklődőket, ahol a legújabb készülékük az UMIDIGI X bemutatására lehet számítani. Az új mobil a fenti kép alapján tripla hátlapi kamerát kaphat. Ez lehet az első AMOLED kijelzővel szerelt készülékük, amibe beépítésre kerülhet az ujjlenyomat-olvasó is.

Egy 48MP-es szenzorra, egy ultra-széles látószögű kamerára és végül egy mélységérzékelő szenzorra számíthatunk a hátlapon. Az akkumulátor 4150 milliamperóra kapacitású lehet és 18 wattal tölthetjük majd. Egyes olcsóbb kínai mobilokkal ellentétben az NFC-chip is beépítésre kerülhet. A processzor valószínűleg egy MediaTek által gyártott darab lehet, de az is lehet, hogy meglep minket az UMIDIGI és Qualcomm SoC kerül beépítésre.

A Upods-ról annyit lehet tudni, hogy a mostanában bemutatott Sony zajcsökkentős fülhallgatója adta az inspirációt a tervezésénél és kedvező árcédula társulhat mellé.

Augusztus 5-én minden kiderül. Nektek mi a véleményetek az ismeretlenebb kínai gyártókról?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!