Az UMIDIGI sem szeretne lemaradni az egyre élesedő piaci versenyben, ezért is mutatta be az új készülékét, az UMIDIGI X-et, ami a vállalat állítása szerint a legolcsóbb képernyő alatti ujjlenyomat-olvasóval rendelkező új mobil lesz a piacon.

A legújabb optikai ujjlenyomat-olvasó technológiával szerelték fel az UMIDIGI X-et, állításuk szerint nagyobb és pontosabb, mint a hasonló árkategóriában kapható mobilok megoldása.

Egy 6,35 hüvelykes AMOLED képernyőt kapott az UMIDIGI X, ez alá került beépítésre az előbb már említett ujjlenyomat-olvasó is. A másik kiemelkedő képessége az új készüléknek a képalkotás. Egy 48MP-es f/1.79-es rekeszértékű főkamerát kapunk, egy 8MP-es ultra széles-látószögű és egy 5MP-es mélységérzékelős szenzorral. Az előlapon egy 16MP-es szenzort találunk, amit mesterséges intelligencia is segít a minél jobb szelfik elkészítésében.

A MediaTek Helio P60-as SoC-je segít minket a gyors működésben, mellette 4GB memóriát és 128GB tárhelyet kapunk. Az akkumulátor 4150 milliamperóra kapacitású és 18 wattos gyorstöltést támogat. Az UMIDIGI X-ben találunk NFC chipet is, így mobilfizetésre is használható. A készülék Android 9.0 Pie operációs rendszerrel debütál, de már jelezték, hogy az Android Q is kiadásra kerül a későbbiekben.

A Upods is bejelentésre került 5.0-ás Bluetooth támogatással. A többi vezetéknélküli fülhallgatóhoz hasonlóan itt is kapunk töltőbölcsőt, ami 600 milliamperórás és 24 órányi folyamatos működést biztosít. Nagyon könnyűek és támogatják a Google Asszisztenssel és Sirivel tölténő kommunikációt is.

A globális értékesítés augusztus 26-án kezdődik meg az UMIDIGI Aliexpress hivatalos oldalán. Az első 1000 vásárló ajándékba kapja a Upods-ot. Az első 10 ezer darab Upods pedig mindössze 10 dollárért, vagyis körülbelül 3000 forintos áron kerül értékesítésre.

Nektek tetszik a UMIDIGI új okostelefonja?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!