A hír sajnos igaz, Tom Clancy a sokak által ismert katonai, kém történetek és játékok szerzője és inspirálója elhunyt 66 évesen. Első regénye a The Hunt for Red October 1984-ben lett közzé téve és hamarosan filmet valamint játékot is készítettek belőle 1990-ben. Emellett az Ubisoft karolta fel a történeteit videó játékok szempontjából mint például: Rainbow Six sorozat, Splinter Cell játékok, Ghost Recon részek, HAWX repülő szimulátorok és az EndWar amit még meg kell említenünk. Aki szereti a katonai szimulátorokat érdemes kipróbálnia az előbb felsorolt játékok bármelyikét, mert tényleg jók, rendesen ki dolgozott történetük van, és valamilyen szinten átélheti mi is az amikor egy összetartó csapat része az ember és senkit sem hagyunk hátra. Persze a Splinter Cell egy kém játék, ott viszont a lopakodás jön előtérbe, ami szintén izgalmas tud lenni. Egyébként a legújabb rész nem rég jelent meg Blacklist címen, és azt kell mondjam leköti az embert és érdekessé válik számára.

Tom_Clancy_Wallpaper_by_uNReaLFuZion

Úgy érzem meg kell említsem a soron következő Tom Clancy játékot, ami a Division címen fog megjelenni az új generációs platformokra és egy petíció kapcsán a világon szétszórt játéktársadalom meggyőzte a készítőket hogy PC-re is megjelenjen. Meggyőződésem szerint, ez a játék felülmúlja majd az eddigieket és ha megnézitek a videót lentebb, titeket is magával ragad.

Elmondhatjuk, hogy Tom Clancy olyan történeteket írt, amelyekre egy igazi gamer mindig emlékezni fog. Nyugodjon békében és köszönjük neki ezt a sok munkát, családja pedig fogadja őszinte részvétünket a veszteségért.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.