Hirdetés

Augusztus 11-én tartja az idén nyári Unpacked eseményét a Samsung, ahol új Note-ot nem, de több hajlítható eszközt várunk. Mi is írtunk már róla itt a Tech2-n, hogy kiszivárgott pár dolog az érkező Fold és Flip mobilokról.

A 91Mobiles és a SamMobile közölt egy rakás fotót új, állítólag a Galaxy Z Flip 3-hoz készülő tokokról. Ezek megerősítik azokat a szivárgásokat, hogy a kamerák elrendezése megváltozik az új készülékeken, nagyobb külső kijelzőt kapnak és két tónusú dizájnja lesz a modern kagylótelefon külső részének.

Kattints a képre, hogy nagyban megnyíljon!

Úgy tűnik a tokok alapján, hogy a Samsung ráhajt a nosztalgiára, ugyanis a legtöbb külső védőn egy extra csat vagy tartó is helyet kapott, amivel a mobilt ráakaszthatjuk valamire. Pont úgy, mint anno a nyakba akasztós telefonpántok esetében.

Az is kiderül a tokoknak hála, hogy a telefonok jobb felső részén kap helyet a bekapcsológomb, benne az integrált ujjlenyomat-leolvasóval és a hangerőgombok is.

A készülék augusztus 11-én mutatkozik be, egy benchmark teszt alapján állítólag Snapdragon 888-as csúcs SoC dolgozik majd benne, 8GB RAM és 128GB tárhely mellett. A kinyitható telefon nagy testvérét, a Z Fold 3-at is az augusztus 11-i Unpacked eseményen leplezheti le a Samsung.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.