A Samsung ma reggel kiküldte a meghívókat, augusztus 11-én lesz a következő nagy készülékbejelentésük, a Galaxy Unpacked, a kreatív pedig elég árulkodó, nem sokat hagy a képzeletre.

Hagyomány szerint úgy szokott lenni, hogy az év elején bemutatják az új generációs Galaxy S készüléket, majd az év második felében érkezik a Galaxy Note. A hírek szerint a chiphiány miatt új Note készülék idén nem várható, de ez persze még változhat, azonban lenti képről most egyértelmű, hogy mit fogunk látni.

Egy ideje már látni szivárgásokat a hajlítható készülékek következő generációjáról és a téglatest, amit a meghívón megformáltak egyértelműen a Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip készülékek új generációjára utal. Lent láthattok is pár renderképeket.

Az eseményen új okosórára is számíthatunk, amin már a Google-lel közösen fejlesztett WearOS alapú rendszer fog futni. Az augusztus 11-i bemutatót élőben fogják közvetíteni a Samsung.com-on.

Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.