Az Apple március 8-án mutatta be az új, 3. generációs iPhone SE-t, ami első ránézésre csak processzorban változott, az Apple A13 helyett már a legújabb A15 dolgozik benne. Ez persze azt is jelenti, hogy a képfeldolgozás kicsit jobb lett, illetve a hatékonyabb procival 2 órán át tovább lehet videókat nézni a telefonon, de eddig igazából csak ennyi különbséget véltünk felfedezni.

Az Apple nem szokott minden technikai specifikációt feltenni a terméklapra, így néhány dolog csak akkor derül ki, ha a felhasználók és a tesztelők kézbe veszik. Úgy fest, hogy néhányan már tesztelik az új iPhone SE 5G-t, ugyanis megjelent a készülék Geekbench pontszáma a tesztelőprogram adatbázisában.

Ez nem csak a pontszámokat fedte fel, de az is látszik, hogy a telefonban 4 GB RAM van, ugyanannyi mint amennyi az iPhone 13 és 13 mini párosban és 1 GB-tal több mint a két éves iPhone SE (2020)-ban.

Az iPhone-ok híresen jól bánnak a rendszermemóriával, általános használatra a 3 GB is elég lehet az appok háttérben való megtartásához, de azt mondani nem kell, hogy a több mindig jobb. Sokan szeretik az iPhone SE dizájnját, de azért egy kis újítás ráfért volna.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.