Hirdetés

Az Apple március 8-án mutatta be az új, 3. generációs iPhone SE-t, ami első ránézésre csak processzorban változott, az Apple A13 helyett már a legújabb A15 dolgozik benne. Ez persze azt is jelenti, hogy a képfeldolgozás kicsit jobb lett, illetve a hatékonyabb procival 2 órán át tovább lehet videókat nézni a telefonon, de eddig igazából csak ennyi különbséget véltünk felfedezni.

Az Apple nem szokott minden technikai specifikációt feltenni a terméklapra, így néhány dolog csak akkor derül ki, ha a felhasználók és a tesztelők kézbe veszik. Úgy fest, hogy néhányan már tesztelik az új iPhone SE 5G-t, ugyanis megjelent a készülék Geekbench pontszáma a tesztelőprogram adatbázisában.

Ez nem csak a pontszámokat fedte fel, de az is látszik, hogy a telefonban 4 GB RAM van, ugyanannyi mint amennyi az iPhone 13 és 13 mini párosban és 1 GB-tal több mint a két éves iPhone SE (2020)-ban.

Az iPhone-ok híresen jól bánnak a rendszermemóriával, általános használatra a 3 GB is elég lehet az appok háttérben való megtartásához, de azt mondani nem kell, hogy a több mindig jobb. Sokan szeretik az iPhone SE dizájnját, de azért egy kis újítás ráfért volna.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Drevenyák Dávid
Drevenyák Dávid vagyok és négy éve készítek tartalmakat. Karrieremet tech videókkal kezdtem, ennek köszönhetően berepültem a földet és a világ legnagyobb tech kiállításaira kaptam meghívást. CES Las Vegas, MWC Barcelona, Computex Taiwan és IFA Berlin. Zsüriztem Szöulban és háromszor képviseltem Magyaroszágot az EUIPO által rendezett Ideas Powered rendezvényen.