Hirdetés

Titán kerettel és vékonyabb kávával jöhet az iPhone 15 Pro, ami drágább is lehet az Apple-pletykákban jártas Mark Gurman szerint.

Nagyobb változások érkezhetnek az iPhone 15 Pro szériába idén, ugyanakkor ezek áremelkedéssel is járhatnak. A Bloomberg újságírója, Mark Gurman most megerősített néhány régebb óta keringő pletykát az iPhone 15 Prókkal kapcsolatban.

Mindkét Pro modell titán keretet kaphat a rozsdamentes acél helyett, ami erősebbé és egyszerre könnyebbé is tenné a mobilt Gurman szerint. A kijelző körüli káva vékonyabb lenne, az új kijelző technológiának köszönhetően egyharmaddal csökkenhet a káva mérete.

A korábbi információknak megfelelően várhatóan lecserélik a némító kapcsolót egy testre szabható gombra, a Lightning csatlakozót pedig USB-C-re váltják.

Gurman szerint az Egyesült Államokon kívül mindenhol árat emelhetnek, de az sem kizárt, hogy az USA-ban is. Egy korábbi pletyka szerint a Pro Max 200 dolláros áremelést is kaphat.

A sima iPhone modellek sem maradnak ki a jóból, ha igaznak bizonyulnak a feltételezések, ugyanis Gurman szerint a nem-Prókba is megérkezik a dinamikus sziget, ugyanakkor várhatóan a 60 hertz továbbra sem változik. Az Apple Watch-okba szánt következő lapka, az S9 méretes teljesítménynövekedést hozhat, 2020 óta ez lehet az első jelentősebb előrelépést ezen a téren.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.