Ahogy az a nagyobb érdeklődést kiváltó készülékeknél lenni szokott, a OnePlus újdonságáról is már egy ideje szivárognak az információk. Az utóbbi időkben képek is felbukkantak, sőt maga a gyártó mutatott meg egy részletet belőle. Most pedig tulajdonképpen saját magukat buktatták le, amikor egy tévéreklámban megmutatták a telefont teljes valójában. Mindez Indiában történt, ahol épp most zajlik az ICC Champions Trophy nevű krikett bajnokság.

A rövid szpotban nem más, mint a OnePlus indiai nagykövete, Amitabh Bachchan szerepel, aki egy dobozt kinyitva fedezi fel a készüléket, majd egy hivatalos animáción látható a telefon, elölről és hátulról egyaránt. A külsőn felül az is elismert tény, hogy Snapdragon 835 processzorral érkezik, valamint a dupla hátlapi kamera is adott lesz, de olyanok, mint a fémház vagy épp az ujjlenyomat-olvasó sem hiányozhatnak, elvégre felsőkategóriás eszközről beszélünk. Ezen felül a /LEAKS oldalán is felbukkant a telefon, ahol látható, hogy 3300 mAh kapacitású telepet fog kapni.

A OnePlus 5 hivatalos bemutatója holnap, azaz június 20-án lesz, Indiában pedig külön esemény keretében, június 22-én kerítenek sort a leleplezésre.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroid Central
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)
  • vacs85

    Sajnos tényleg szifon copy a kinézet! 🙁