Biztos mindenkinek van olyan ismerőse, aki néha már nagyon idegesítő tud lenni például a nyereményjátékos megosztós bejegyzéseivel vagy éppen azzal, hogy mindent kiposztol magáról. A Facebook pont erre kínál megoldást, ugyanis mostantól mind számítógépen, mind pedig telefonon a Facebook alkalmazásban is kaptunk egy ‘szundi’ funkciót.A ‘szundi’ módot egyszerűen és gyorsan lehet aktiválni. Akit némítani szeretnénk, a legutóbbi bejegyzésénél a jobb felső sarokban található három pontra kattintva/koppintva válasszuk ki a ‘szundi 30 napig’ funkciót. Ahogy az elnevezés is mutatja, az adott személyt 30 napra némíthatjuk el, ez időtartam alatt egyáltalán nem fognak megjelenni a bejegyzései a hírfolyamon.

Miért pont 30 nap?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért pont 30 napra lehet némítani egy ismerőst. Lehetőség van egy-egy személyről levenni a követést, viszont az adott ismerőst visszavonásig némítja, így ha újra követni akarjuk, akkor magunknak kell azt beállítani. Van akiknek ez az új ‘szundi’ funkció is haszontalan, de tényleg vannak olyan emberek, akik már néha kicsit idegesítőek a posztjaikkal, viszont ha töröljük az ismerőseink közül, azt valljuk be, nem szép dolog.

Hirdetés
FORRÁSTechRadar
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: