Hirdetés

Idén is megrendezésre kerül Kelet-Európa legnagyobb információtechnológiai rendezvénye, az IT Arena, amelynek az Ukrajnában található Lviv ad otthont. A szeptember 29-től október 1-jéig tartó eseményen mi is kint leszünk, hogy a lehető legközelebbről tudosítsunk a történésekről, valamint a jövőbe mutató megoldásokról.

Az IT Arena keretében igazi elmék fognak előadásokat tartani olyan újdonságokról, amik alapjaiban változtathatják meg az üzleti életet. Számos fejlesztésről szó lesz, ami a vállalkozásokat teheti könnyebbé, több mint 2000 résztvevő, 100 startup cég valamint 40 előadó színesíti majd a programot.

Az esemény már több díjat is bezsebelt, a hangulat és a látványvilág pedig a videók alapján egészen rendkívüli lesz, főleg úgy, hogy azért nem mindig a kemény munkáé lesz a főszerep, hanem különféle programokkal, koncertekkel készülnek majd a szervezők, amivel a száraz valóságot teszik kényelmesebbé, pihentetővé.

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt