A megjelenítőkben a tartalom kijelzése mellett csomó lehetőség van, a legtöbbhöz szükség van valamilyen segédeszközre. Ilyen például a virtuális valóság élménye, amihez például kell egy szemüveg, amibe natívan van kijelző vagy okostelefonunkat helyezzük bele, de ott van a 3D megjelenítés is, amihez általában szintén szükséges egy szemüveg, ahogy a mozikban is.

A kínai BLUBOO most egy olyan készüléken dolgozik, melynek kijelzője 3D-ben is képes lesz megjeleníteni a tartalmakat. A legjobb benne az, hogy nem szükséges hozzá semmilyen 3D szemüveg vagy segédeszköz, csak a telefon, amit nézel.

Ez a technológia a BLUBOO Dual új változatában lesz megtalálható, melynél nem csak a hátlapon, de az előlapon is két-két kamera lesz. Ha igaz ez, illetve a korábbi hírek a készülékről, akkor izgalmas 2017 elé nézünk. Többet nem árultak el, azt sem, hogyan kívánják ezt megoldani, úgyhogy egyelőre csak várunk annak tudatában, hogy ilyen is lesz!

Ha kiváncsi vagy a jelenlegi BLUBOO Dual-ra, akkor IDE kattintva ellátogathatsz a gyártó honlapjára, ha pedig szeretnéd megvenni, akkor ITT megteheted.

Hirdetés
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kivéve, hogy az előlapon még nem volt 3D-re alkalmas dual kamera. A kép mérete és felbontása is kisebb volt.

Comments are closed.