A tavalyi évhez hasonlóan az SPEmall.com idén is nagyszerű akciókkal várja a kínai telefonok- és számítástechnikai eszközök kedvelőit. Az akciók napokra lebontva november 11-től kezdődően 3 napig tartanak.

Az olcsóbb árakat kuponokkal és kedvezményes szállítási költségekkel érhetitek el. A kedvezményes szállítás csak a magyar vevőknek jár. A magyar raktárra is érvényesek a kuponok természetesen, de ott az eleve ingyenes szállítás miatt már további kedvezmény nem érhető el.

A szállításnál az EU Express szállítást kell választani. Ez azt jelenti, hogy a bolt végzi a vámkezelést az EU-ban, így a vevők már EU-ból kapják a csomagokat, tehát további költséggel nem kell számolni.

A kuponok a következők:

November 11-től felhasználható: 20171111T , amely 5% kedvezményre és 20 USD-s szállításra jogosít fel

November 12-től felhasználható: 20171112T , amely 4% kedvezményre és 20 USD-s szállításra jogosít fel

November 13-tól felhasználható: 20171113T , amely 3% kedvezményre és 20 USD-s szállításra jogosít fel

Mindenkinek azt javasoljuk, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt kütyüket még most rendelje meg, mert hamarosan óriási csomag-cunami indul el Európa felé Kínából és azzal érdemes kalkulálni, hogy még a gyorsabb szállítási módok is elhúzódhatnak. További részletekért látogass el az SPEmall weboldalára.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.