Hirdetés

A Huawei almárkája is próbál a jelenlegi okostelefon trendek felé orientálódni, mutatja ezt a hamarosan megjelenő Honor 10 is. A telefonról specifikációk szivárogtak ki, valamint képeket is láthatunk róla. A TENAA által megismert tulajdonságok szerint a telefon Kirin 970 chipsettel működik majd, valamint Android Oreo rendszert fog futtatni.

A Honor 10 négy különböző konfigurációban jelent meg: COL-AL10, COL-TL10, COL-AL00 és COL-TL00 modellszám alatt. RAM-ból 4 vagy 6 GB lesz, illetve 64 GB és 128 GB-os tárhely között választhatunk. Az előlapon valószínűleg találhatunk majd notch-ot (mily meglepő), ami többek között az előlapi kamerának ad majd helyet. Az 5,84 hüvelykes, 19:9-es képarányú LCD kijelző 2280 x 1080 pixel felbontással rendelkezik majd, valamint 16 MP + 24 MP-es dupla hátlapi kamerával találkozhatunk.

Ami az akkumulátort illeti, egy 3320 mAh-s telep biztosítja majd a megfelelő üzemidőt. A Honor 10 tehát május közepére várható, addig is még biztos, hogy érkeznek róla információk, amelyekről mi is írunk majd.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: