Ki ne emlékezne a Snake nevű játékra? Megvan még nektek az az emlék, amikor még nem voltak okostelefonok, nem az volt a lényeg, hogy hogy fog kinézni a következő generációs iPhone vagy Samsung Galaxy? Volt egy nyomógombos Nokiánk és egész nap Snake-ztünk. EGÉSZ NAP és még MÁSNAP IS meg HARMADNAP 😀 A Snake gyermekkorunk meghatározó játéka volt, ami beégett a köztudatba.

 

2008-tól elkezdtek terjedni az érintőképernyős okostelefonok, így a Snake kicsit háttérbe szorult. Napjaink mindenki által ismert játéka talán a Candy Crush Saga, ha nem is azért mert játszik vele, hanem azért, mert ismerősei idegesítő játékfelkéréseket küldenek. Aki Snake fan volt, annak most van egy jó hírünk, ugyanis megújult külsővel visszatért hivatalosan a Snake Rewind! Az app letölthető iOS, Android és Windows Phone platformra is!

 

snake

 

A Snake-t a múltban kinevezték a legjátszottabb videójátéknak, több mint 1.000.000.000 ember játszott vele, kapta el a gyümölcsöket és növesztette a bestiát. A játék olyan sok Nokia telefonra volt előre telepítve, hogy elég nehéz lenne meghatározni, hogy pontosan hányan is játszottak ezzel a klasszissal.

 

Tanel Armanto, a Nokia mérnöke, aki az eredeti Snake játékon dolgozott, csatlakozott a Rumilus Design csapatához, hogy megalkossák a Snake Rewind játékot. Noha rengeteg Snake-imitátor van az alkalmazás-áruházakban, ez az első „hivatalos” Snake játék, ami az eredeti alkotótól származik, így nagyobb figyelmet érdemel. A játék a frissítésből kifolyólag újnak érződik, de megőrizte légkörét és eredetiségét. Mint a legtöbb újradolgozott „remake”, a Snake Rewind se lesz annyira népszerű, mint a jó öreg Snake a Nokia 3310-esen.

 

Egy „ismertetővideó” a játékról:

 

A játék minden platformra ingyenesen letölthető! Letöltöm: iOS | Android | Windows Phone
Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.