A Samsung nem osztott meg velünk információt a bemutatón a készülék árát illetően, viszont az előrendelési információk alapján lehet tudni, hogy nagyjából mennyibe fog kerülni az új Galaxy Tab S3.

A Best Buy a WiFi-s modellt 599.99$-ért listázta, Kanadában 799.99 kanadai dollárnak megfelelő összegért rendelhető elő, az angolok pedig John Lewis-nél 599 fontért rendelhetik elő, az elérhetőségi dátum pedig április eleje.

Leginkább az angol árhoz érdemes viszonyítanunk, ez pedig 213.000 Ft-nak felel meg. Ez az ár nem tartalmaz hazai járulékokat, szóval ez még csak több lehet, mi körülbelül 249.990 Ft-ra saccoljuk.

Egyértelműen az Apple iPad ellen szeretné felvonultatni a Tab S3-at, viszont ennyiért nagyon kevesen fogják megvásárolni, hiába néz ki jól, van benne 4 db hangszóró és Snapdragon 820-as chipset. Összehasonlításképp az Apple.hu-n a 9.7 inches iPad Pro 224.990 Ft-ról indul. Néhány héten belül jönnek az új iPadek is, szóval igen kérdéses a tablet sikere.

Hirdetés
FORRÁSAndroidCentral
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.