A Batmobil után a Samsung egy újabb különleges kiadást készül bemutatni idei csúcskészülékéből és ez vélhetően az olimpiai játékok tiszteletére fogja kapni a dizájnt.

Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition
Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition

A híres szivárogtató, Evan Blass posztolta Twitter-re a fotót, melyen a Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition-t vélhetjük látni.

A Samsung tradicionális szponzora a nyári és a téli olimpiai játékoknak egyaránt és nem az S7 edge lenne az első készülék, mely különleges megjelenést kapna a játékok tiszteletére. Ez egészen 2012-ig nyúlik vissza, amikor a Samsung Galaxy S3 és a Galaxy Note kapott egyedi megjelenést, majd két évvel ezelőtt a Samsung Galaxy Note 3 és idén a riói olimpia alkalmából a Galaxy S7 edge bújna új köntösbe.

Azért elég jól néz ki
Azért elég jól néz ki

Ahogy az eddigi speciális modellek, úgy az S7 edge is ugyanazt a hardvert fogja kapni, mint az alapmodell. A Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition az előlapon sárga, a gomboknál az oldalán zöld és piros, míg a hátlapon kék színben fog pompázni. Nagyon impozáns megjelenéssel bír így a készülék, várjuk a hivatalos megjelenést.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.