A Samsung tegnap, azaz május 2-án leplezte le a Galaxy A6 és A6+ (2018) okostelefonokat, ma pedig megtudtuk, hogy mikortól és mennyiért lesznek kaphatóak Magyarországon.

A két okostelefon hardverben és méretben is eltér egymástól, míg a Galaxy A6 5,6 hüvelykes, HD+ kijelzővel lett ellátva, addig a Galaxy A6+ egy 6 hüvelykes, FHD+ felbontású kijelzőn jeleníti meg a tartalmakat. Korábban már bővebben beszámoltunk az új párosról, minden specifikációt ITT olvashattok el.

A Galaxy A6 Magyarországon 99.990 Ft-os áron lesz kapható, a Galaxy A6+ pedig 119.990 Ft-ba fog kerülni. Mindkét telefon forgalmazása május második felében fog elindulni hazánkban.

Összehasonlításképp a Samsung Galaxy A8 (2018) itthon hivatalos viszonteladóknál 127.990 Ft-ba kerül, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet olcsóbban hozzájutni. Mivel itthon is kaphatóak lesznek az újdonságok, ezért mihamarabb várjuk is őket tesztre.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.