Tegnap írtunk már róla cikket, ma megkaptuk a hivatalos sajtóközleményt.

Sajtóközlemény

2013. július 10.

  A HERE elérhetővé teszi a HERE Drive+ szolgáltatást minden Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékre

  Előrelépés a HERE Drive(+) és HERE Transit alkalmazások terén

A HERE, a Nokia üzletága, bejelentette: a HERE Drive+ alkalmazás hamarosan minden Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonon elérhető lesz. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a HERE Drive+ alkalmazás a Nokia Lumia készülékek felhasználóin túl mások számára is magabiztos és egyszerű navigációs élményt nyújtson. A HERE Drive+ applikáció elérést biztosít a világszínvonalú, hangvezérelt, lépésről lépésre történő globális navigációhoz és valódi offline térképekhez, valamint lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonságosan megérkezzenek úti céljukhoz akár adatkapcsolat használata nélkül.

„Azzal, hogy világszinten elérhetővé tesszük a HERE Drive+ alkalmazást minden Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékre, tovább erősítjük a HERE üzletágat és korábbi ígéretünknek megfelelően, a lehető legtöbb felhasználó számára biztosítjuk a HERE szolgáltatásokat. Minél többen használják helymeghatározó alkalmazásainkat, annál jobb lesz a szolgáltatás” – mondta Thom Brenner, a HERE Windows Phone applikációkért felelős alelnöke. „Ugyanakkor a mostani szoftver kiadás is bizonyítja elkötelezettségünket, hogy térképeinkkel tovább erősítjük a Windows Phone ökoszisztémát.”

“A HERE világszinten piacvezető a térkép, a navigációs- és a helymeghatározó szolgáltatások terén. Térképeit nagy számban használják GPS navigációs műholdak, valamint az autókba beépített navigációs megoldásokat kínáló, világszinten piacvezető gyártók egyaránt.” – mondta Tim Shepherd, a Canalys vezető elemzője. „A HERE Drive+ alkalmazás világszínvonalú navigációs képességekkel ruházza fel a Windows Phone 8 operációs rendszert azzal, hogy offline használat esetén is globális lefedettséget biztosít.. A HERE igen értékes és különleges élménnyel járul hozzá ehhez a platformhoz és a termékhez, amelyet kiszolgál.”

Frissítések a HERE Drive(+) és HERE Transit alkalmazásokra

A HERE Drive(+) és a HERE Transit új kiadásaival egy időben – amelyek hamarosan elérhetők lesznek a Windows Phone Áruházból – a navigációs alkalmazások szélesebb felhasználói kör számára is elérhetővé válnak. A HERE Drive(+) frissítés tovább fokozza a felhasználói élményt az innovatív My Commute funkciónak köszönhetően, amely megkönnyíti a mindennapi ingázást az otthon és a munkahely között. A My Commute rögzíti a napi vezetési szokásokat, és az aktuális forgalmi viszonyok figyelembevételével előre meghatározható, személyre szabott útvonaltervet javasol. A HERE Drive alkalmazáson belül pedig mostantól a navigációs licenc helyi lefedettségről globálisra frissíthető.

A legutóbbi HERE Transit frissítés tovább egyszerűsíti a tömegközlekedést, és kihasználja a korszerűség élményét kínáló, panoráma nézettel rendelkező Windows Phone interfészt.

Az új dizájn egyszerűbbé teszi a felhasználók számára az útvonaltervezést és hozzáférést biztosít a korábbi és kedvenc úti célokhoz éppúgy, mint a közeli közlekedési csomópontokhoz. A HERE Transit alkalmazás a nem a Nokia által gyártott Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra is elérhető lesz a kiválasztott piacokon.

A Nokia Conversations oldalain további információ található a HERE alkalmazások frissítéséről.

Díjszabás és elérhetőség

A HERE Drive alkalmazás (helyi navigációs licenccel) Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen elérhető a Windows Phone Áruházban a Nokia Lumia 720, 520 és 521 készülékekre. Az alkalmazás frissíthető a globális navigációs licenccel, melynek ára 15,49 euró*.

A HERE Drive alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén. Az alkalmazás frissíthető a globális navigációs licenccel, melynek ára 15,49 euró*.

A HERE Drive+ alkalmazás (globális navigációs licenccel) Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Nokia Lumia 928, 925, 920, 822, 820, 810 és 620 készülékekre.

A HERE Drive+ alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Világszerte elérhető a Windows Phone Áruházban, ára 34,99* euró.

A HERE Transit alkalmazás Nokia Lumia okostelefonokra: Világszerte ingyenesen elérhető a Windows Phone Áruházban Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Nokia Lumia okostelefonokra.

A HERE Transit alkalmazás más, Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonokra: Ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén. Továbbá, 1,99* euróért elérhető a Windows Phone Áruházban Ausztrália, Kína, Dánia, Finnország, Magyarország, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Oroszország és az Egyesült Arab Emirátusok területén.

*A különböző pénznemekben meghatározott árakról tájékozódjon a helyi Windows Phone Áruházban.

*       *       *

A HERE-ről

A HERE, a Nokia üzletága, elsőként kínál helymeghatározási felhőszolgáltatást. Ezzel a felhasználók számára a világ egyik legjobb térkép és helymeghatározási élményét biztosítja számos képernyőn és operációs rendszeren, melyek a HERE márkanév alatt egyesülnek. További információért látogasson el a http://blog.here.com oldalra.

here

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.