Már korábban jelentek meg renderképek az iPhone SE 2-ről, amelynél szintén a teljes kijelzőre fókuszáltak, valamint a dupla kamerára. Azonban most megjelent egy másik pletyka, amelyen az iPhone X dizájnját vette fel az iPhone SE.

Korábbi renderkép az iPhone SE 2-ről

A notch, azaz a kis sziget ugyanúgy megtalálható rajta, viszont csak egy hátlapi lencsével rendelkezik. A hátlap ugyanúgy üveg borítású, az ezüst a videó alapján kisértetiesen hasonlít az iPhone 4/4S-re. A koncepció szerint három színben érhető majd el, az alap ezüst és asztroszürke bevonat, valamint még melléjük társul egy világoskék árnyalatű szín is.

Nem kizárt, hogy az Apple folytatja az iPhone SE verzió fejlesztését, ugyanis sokan jobban szeretik a szögletes kialakítást. Korábban egyébként fejlesztette a vállalat a készülék tárhelykapacitását, jelenleg 32 GB és 128 GB tárhelyekkel vásárolható meg. Alapvetően az SE egy olcsó modellnek indult, de kérdés, hogy ezek után is az lenne ezzel a koncepcióval? Ha csak az iPhone X-ből indulunk ki, akkor nem biztos, hogy a kedvező árú telefonok közé sorolható majd.

Hirdetés
FORRÁS9to5mac
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: