Több cikkben is írtunk már a Nokia 9-ről, a vállalat 2018-ban megjelenő zászlóshajójáról. Több render is napvilágot látott már róla, illetve tokot is lehet már hozzá kapni, pedig a telefon még sehol.

A közelmúltban az FCC közölte a készülék lehetséges specifikációit. Szerintük a Nokia 9 egy 5,5 hüvelykes OLED-kijelzőt kaphat, 12 MP + 13 MP-es dupla hátlapi kamerával, valamint Snapdragon 835 lapkakészlettel és 128 GB tárhellyel. Továbbá az akkumulátor kapacitása 3200 mAh-s lehet majd, 18 wattos gyorstöltéssel. Az FCC dokumentációja szerint a telefon Android 8.0 Oreóval érkezik.

A renderkép jól mutatja, hogy a vállalat beszáll a káva nélküli buliba. Az előlap felső részén megtalálhatjuk az előlapi dupla kamerát és a hangszórót. Mivel a kijelző szinte teljesen fedi az előlapot, az ujjlenyomat-olvasó hátulra kerülhet. Arról nincs információnk, hogy a hátlap borítása fém vagy üveg lesz. A Nokia 9 várhatóan 2018 elején debütálhat, korábbi pletykák szerint január 19-én.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: