A Reality One-on valószínűleg realityOS fut majd.

Levédették a Reality One nevet, a szivárogtatók szerint hónapokon belül érkezhet a headset.

Bejegyezték a Reality One védjegyet az Amerikai Védjegy- és Szabadalmi Hivatalnál. A kérelmet egy fantomcég nyújtotta be, ami bevett gyakorlat a nagy cégeknél, akik nem akarnak lebukni a készülőben lévő újdonságokkal.

Valószínűleg az Apple kiterjeszett valóság headsetéről van szó, a szivárogtatók szerint 2023 elején be is mutathatják az új eszközt. Korábban már bejegyezték a realityOS nevet, ami Reality készülékeken futó operációs rendszer neve lehet.

Reality One lehet az Apple kiterjesztett valóság headsetének neve

A One mellett a Reality Pro és Reality Processor nevekre vonatkozó bejegyzési kérelmet is benyújtották, ami arra utal, hogy két verziója lehet headsetnek.

A Reality One bejegyzése

A hírek szerint a platformra elérhetőek lesznek az Apple appjainak kevert valóságos verziói (pl. FaceTime, Maps), de számos más kiterjesztett valóság alkalmazás is érkezhet.

Ti várjátok már az Apple kiterjesztett valóság kütyüjét?
A kiemelt képet szfphy készítette, forrása: Pixabay

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.