Hirdetés

A Lenovo kezében lévő Motorola mostanában úgy tűnik jó úton halad, hogy megint rátaláljanak a vevők. A Motorola One Zoom kamerás képességekben próbál jól szerepelni, miközben az ára korrektnek mondható. Most pedig egy pop-up előlapi kamerás új Moto tűnt fel.

A kikerült információk szerint, ez lehet az első pup-up előlapi és 64 megapixeles hátlapi kamerával szerelt Motorola. A kijelző egy 6,39 hüvelykes FullHD+ felbontású IPS-LCD panel. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon kap helyett, egy kör alakú LED-es értesítésjelzővel együtt.

Az Android 10-et futtató készülék hátlapja alatt egy Snapdragon 675-ös SoC, 4 GB memória és 128 GB tárhely található még. A háttértár bővíthető, de vagy egy microSD kártyát használunk vagy dual SIM-es készülékünk lesz, a kettő együtt nem működik. A Type-C USB kábelen valószínűleg 15 wattal tudjuk majd tölteni, emellé pedig nem marad le a 3,5-es jack kimenet és az FM rádió sem.

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert. Nektek, hogy tetszik ez a rejtélyes Motorola készülék?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.