A Xiaomi bejelentette az új intelligens eszközét, az összecsukható okosbiciklit.
Összecsukott állapotban a kerékpár fele akkora mint kinyitva. Láthatóan nem egy nagy bicikliről beszélünk, de egy nagy teljesítményű motor hajtja.
A Xiaomi kerékpár is sokféle színben érkezik. Választhatunk sárga, piros, fekete és fehér színek közül.

Xiaomi-Bicycle-1 Xiaomi-Bicycle-3
Xiaomi-Bicycle-4 Xiaomi-Bicycle-2

A bicikli összehajtása nagyon egyszerű és felhasználóbarát, mert a kocsi csomagtartójába könnyen elfér. A kerékpárban egyébként az akkumulátor rejtve van, így nem rontja el a szép kinézetet.

Xiaomi-Bicycle-5 Xiaomi-Bicycle-7

A jármű fel van szerelve egy változtatható sebességű technológiával is, amely biztosítja az erős, mégis egyenletes teljesítményt.
Egy 250W / 36V motor hajtja, amely képes egy hegyre is felmenni. 20 db 2900mAh-es 18650-es típusú Panasonic akkumulátorok vannak elrejtve benne, amelynek teljesítménye 45 km-re elég (gazdaságos üzemmódban 20 km/h sebességel).

Xiaomi-Bicycle-9 Xiaomi-Bicycle-8

A kerékpár egy fedélzeti számítógépet is kapott, amely mutatja a sebességet, azt hogy mennyi ideig tudjuk használni akkumulátorral, valamint a futásteljesítményét. A járművön egy Shimano 3 rendszer helyezkedik el.

Xiaomi-Bicycle-12 Xiaomi-Bicycle-13

A Xiaomi okosbicikli ára 455 dollár körül mozog majd, várhatóan június 23-án 16:00 órától lesz kapható.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGizmoChina
MEGOSZTÁS
  • Destiny

    Kedves Cikkíró! Én sem tudok kínaiul, azonban a képről egyértelmű, hogy nem 18650mAh-s akksiról van szó, hanem 20db 2900mAh-s 18650-es típusú akkumulátorról. Manapság ez az egyik legnépszerűbb akksifajta az elektromos biciklikben és autókban, külső akkumulátorokban. Ha már erről cikkez az ember akkor nem ártana tisztában lenni az alapokkal.

    • Kedves Destiny!
      Elnézést a kellemetlenségért, a cikk eléggé futtában íródott és elkerülte a figyelmemet ez az információ! Javítva lett, és köszönöm hogy szóltál!