Még nem mutatták be, de a szivárogtatás a OnePlus újdonságát sem kerülte el. A hamarosan érkező 5T modell tartja most lázban a márka rajongóit, nekik pedig most néhány friss infomációval és fotókkal is szolgálhatunk. Mint az köztudott, a OnePlus és a szintén kínai Oppo közös cégcsoportba tartozik, ezért nem meglepő, hogy a most kapható OnePlus 5 szinte kiköpött mása az Oppo R11-nek.

A fotók szerint ez a koncepció folytatódik, az 5T az Oppo R11s-re fog hasonlítani. Most felkapott divat lett az előlapot szinte teljesen elfoglaló kijelző, az 5T is ilyet kap, mégpedig 18:9 képaránnyal, 6 hüvelykes képátlóval és 1080 x 2160 pixeles felbontással. Ezen felül a készülékben a Qualcomm legerősebb chipje, a Snapdragon 835 kerül, amihez az alapmodellnél 6 GB, míg a csúcsváltozatnál 8 GB RAM társul majd, utóbbi esetben 128 GB-os belső memóriával.

Nem meglepő módon hátul dupla kamerát helyeztek el, ezek 20+16 megapixeles felbontással dolgoznak majd, míg szelfizésre egy 20 megapixeles fotómasinát kapunk az előlapra. A mostani élőképek a Weiboról, azaz a kínai Twitterről származnak. Ám az OppoMart is elkövetett egy hibát, ugyanis idő előtt kitették a készüléket előrendelésre.

Ezek szerint 549 dolláros áron nyit majd az 5T, ami kb. 145 ezer forintnak felel meg, de ezért csak a 6/64 GB-os alapverziót kapjuk meg. A 8/128 GB-os kivitelért 649 dollárt kérhetnek majd, ez kb. 170 ezer forintra konvertálható át. Az Oppo R11s-ről már hivatalosan is tudjuk, hogy novemberben mutatkozik be, így a OnePlus 5T bejelentése is ekkorra várható.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.