Az Android rendszer hátrányai között sokan felvetik, hogy a frissítésekkel hadilábon áll szinte az összes gyártó és sokszor legfeljebb egyetlen főverziót frissül az általunk megvásárolt készülék. Nos, a OnePlus legalább nem titkolózik, most kiadtak egy hivatalos közleményt, melyben kerek perec közlik, a OnePlus 2 modellre már nem érkezik meg az Android 7.0 Nougat verzió.

A tulajdonosok bizonyára nem örülnek ennek, a két éve megjelent készülék még 5.0.1-es verzióval jelent meg, majd később a 6.0-s frissítés is megérkezett rá, de most már biztos, hogy nincs tovább. Természetesen az Android esetében van lehetőség alternatív, úgynevezett főzött ROM-ok használatára, de ezt csak saját felelősségre ajánlott használni. Az ebben a témában profi XDA Developers fórumon korábban már jelezték, hogy  A frissítés befejeztét az Android Authority-nak adott interjúban is megerősítette a OnePlus.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁS9to5Google
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)