Hirdetés

A Huawei nemrég bejelentette, hogy 2017-ben 153 millió okostelefont adott el, ami 10 százalékkal több, mint 2016-ban volt. 2018-as tervei között szerepel, hogy ezt a számot még tovább növelje. Ren Zhengfei, a Huawei elnöke elmondta, hogy céljuk – többek között – a pénztárcabarát okostelefonokra való nagyobb fókusz, hogy még ismertebbek és népszerűbbek legyenek a globális piacon.

A Huawei szerint fontos figyelni az alacsony árkategóriájú telefonokra is, hiszen eladásukkal nagyban növelhetik az értékesítési számokat. Emellett az olcsóbb okostelefonok kielégítik az átlag felhasználó igényeit. Így abszolút potenciált látnak abban, hogy a csúcskategóriás mobilok mellett időt fordítsanak az alacsonyabb árcédulájú készülékekre is.

A két nagy versenytársát, az Apple-t és a Samsungot még nem sikerült legyőznie eladási számokat tekintve, azonban ezzel a lépéssel nem kizárt, hogy még ez is megtörténhet. Van azonban negatív oldala is ennek, hiszen az alacsonyabb árkategóriájú termékek alacsonyabb haszonkulccsal is rendelkeznek.

Szerintetek képes lesz a Huawei valaha is felzárkózni az Apple-höz és a Samsunghoz?

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

  1. Könyörögve kérem valaki gyártson már le egy olyan telót, amiben egy flagship készülék teljesítménye és kamerája meg egy strapa telefon ellenállósága és legalább egy 10 000 mha-s akksi van. Nem unják már az emberek, hogy külső akksit flottájával kell mászkáljanak mindenhová???

Comments are closed.