- Hirdetés -

Okos gyűrűn dolgozhat a Samsung, ilyen lehet a Galaxy Ring

Okos gyűrűn dolgozhat a Samsung, a Health alkalmazás bétájában bukkantak rá a Galaxy Ringre.

A gyártó 2015-ben szabadalmaztatott egy okos gyűrűt, de azóta nem jelent még meg. Az ötlet lényege, hogy az ujjunk mozgatásával irányíthatjuk okos otthonunkat, például válthatunk TV csatornát, szabályozhatjuk a lámpák fényerejét vagy lehúzhatjuk a sötétítőt.

- Hirdetés -

Okos gyűrűn dolgozhat a Samsung - a Samsung Health Bétában bukkant fel

Még idén levédetett a Samsung pár nevet, a Ring mellett a Samsung Circle, a Samsung Index és a Samsung Insight is le lett védetve.

A Ringet a Samsung Health bétájában fedezte fel egy Reddit felhasználó, dumbdeniz. Sajnos túl sok nem derült ki a Ring támogatáson kívül, az azonban sejthető, hogy egészségügyi nyomkövető funkciókkal rendelkezhet majd.

Az Oura okos gyűrűjének 3. generációja 2021-ben jelent meg és jó összehasonlítási alapként szolgálhat. A funkciók között megtalálható a folyamatos pulzus és vér-oxigénszint mérés, testhőmérés, alváskövetés és a lépésszámlálás. Az akkumulátor idő a gyártó szerint körülbelül egy hét.

A Samsung semmit sem árult el a gyűrűről, azt viszont tudjuk, hogy nemsokára Unpacked esemény lesz, ahol a Watch6 széria is bemutatkozhat, ami mellett akár a gyűrű is felbukkanhat.

- Hirdetés -
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.