- Hirdetés -

Július 26-án lesz a Galaxy Unpacked

Július 26-án lesz a Galaxy Unpacked, ekkor jöhet a Galaxy Z Flip5 és jó eséllyel a Galaxy Z Fold5 is.

A bemutatót most először Dél-Koreában rendezik meg, amit a gyártó a hivatalos weboldalán és YouTube csatornáján is élőben közvetít majd. Az esemény magyar idő szerint délután 1-kor kezdődik.

- Hirdetés -

Július 26-án lesz a Galaxy Unpacked - animációval népszerűsíti a gyártó

A Samsung nem árulta el, hogy pontosan milyen termékeket mutat be, de a sajtónak küldött anyagban olvasható, hogy „új kulturális hajtóerő érkezik”, illetve, hogy „csatlakozz a másik oldalhoz”, ami magyarul nem mond túl sokat, angolul viszont egy erős utalás a Flip5-re a „join the flip side”, de ott van még egy mellékelt animáció is, amin egy összecsukható mobilt láthatunk – bizonyára a Flip5-öt, ami azon eszközök közt lehet, melyeket néhány hét múlva bemutat a gyártó. A hajtogatható mobilokon kívül várható még a Tab S9 széria és a Watch 6 széria bemutatkozása is.

Eddig egyébként a nyári Unpacked eseményeket augusztusban szokták megrendezni, az előrehozatal talán annak tudható be, hogy a Samsung előbb szeretne választ adni a hajtogatható mobilok szférájában teret hódítani kívánó vetélytársak eszközeire (pl. Oppo Find N2 Flip, Pixel Fold).

- Hirdetés -