A ZTE alá tartozó Nubia brand egy újabb képviselővel bővült az M2 Play személyében. Ezt a mobilt a vállalat a jó kamerával felszerelt, erre összpontosító termékek közé sorolja és csodák csodájára nincs két kamera a hátlapon, a Nubia maradt az egy szenzornál.

A hátlapra egy 13 MP-es f/2.2 rekeszértékű Sony CMOS szenzor került HDR 4.0-val és remegés elleni védelemmel. Az előlapon egy 5 MP-es f/2.4-es, 84 fokos látószöggel bíró kamerát találunk, amihez szoftveresen néhány extrát is csatoltak.

A készüléket a “vékonyabb, erősebb, gyorsabb” címkével látták el, lássuk ebből mi igaz: a Nubia M2 Play 7,9 milliméter vastag, a háza fémből készült, a keret pedig gyémánt-vágott. Az 5,5 hüvelykes HD kijelző fölött 2,5D-s üveget találunk. A Snapdragon 435 processzor mellé 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kapott, amit 128 GB-ig lehet bővíteni microSD-vel. Az akku 3000 mAh kapacitásúra sikeredett, az operációs rendszer pedig Android 7.0 Nougat, amit pedig mi látunk, az a Nubia UI 5.0 felülete. A töltőport microUSB maradt, azonban a dobozban van egy USB Type-C adapter.

Az M2 Play csatlakozik az M2 és az M2 Lite mellé, mindkettő márciusban mutatkozott be. Noha a készülék hivatalosan is létezik, az árazásról és elérhetőségről nincs még semmilyen információ, de a középszintű hardver mellett nem hinném, hogy 200$ fölé vinnék az árát.

A ZTE a Nubia Z-szériát is bővítette a Z17-tel és a Z17 mini-vel:

Dupla kamerával lépett piacra a Nubia Z17 mini

Hirdetés
FORRÁSAH
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.