Az elsődlegesen mobiljátékra fejlesztett készülékek reneszánszukat élik, a legnagyobb gyártók köszönik szépen élnek is a lehetőséggel és évente frissítik is ezen készülékeiket, most a ZTE alól kivált és önálló márkává avanzsálódott Nubián volt a sor, akik bemutatták a Red Magic 3-at.

6,65 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott 90 Hz-es képfrissítéssel, viszonylag keskeny alsó-felső kávákkal és HDR támogatással. A sztereó hangzás sem marad el, alul és felül is szólnak a hangszórók, valamint egy 4D vibrációs motor segítségével tovább növelhető a játékélmény.

Mindösszesen 2 kamerát találunk az új Nubián, elől egy 16 MP-es egység figyel, hátulra pedig egy 48 MP-es szenzort raktak a tervezők. Állítólag 8K-s videók rögzítése is adott, és 1920 fps-sel képes lassított videókat felvenni. Hisszük, ha látjuk!

A Qualcomm Snapdragon 855-ös processzora dolgozik benne, minimum 6 GB, maximum 12 GB memória mellett. Tárhelyből minimum 64 GB, maximum 256 GB állhat a rendelkezésünkre. Játék közben komoly melegedésre számíthatnánk, de természetesen erre is gondoltak a Nubia mérnökei, a szokásos hűtőbordák mellé egy valódi ventilátor is került a készülék hátlapja alá. Az RGB csík szinte már alaptartozék egy főként játékra szánt mobilnál, melynek nem kevesebb mint 5000 mAh kapacitású akkumulátorát akár 27W-tal tudjuk majd tölteni.

Kínában május 3-tól lehet majd megvásárolni, a legolcsóbb 6/64 GB-os verzióért 120 ezer, míg a 12/256 GB-os modellért 180 ezer forintnak megfelelő yuant kérnek majd el. Piros és fekete színekben lesz kapható az alapmodell, a csúcskivitelt pedig piros-lilás és terepmintás kivitelekben kezdik el árusítani. A Nubia Red Magic 3 hamarosan érkezik hozzánk tesztre, reméljük, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!