Hirdetés

Egy belsős információ szerin a OnePlus 1 millió készülékkel készül az új flagship killer bemutatója utáni első napra. Hatalmas az érdeklődés az új készülék iránt, rengeteg információ szivárgott ki eddig a készülékről.

A vállalat június 14-én leplezi le hivatalosan a készüléket és mivel már nincs szükség többé meghívóra ahhoz, hogy megvásárolj egyet, június 15-én már forgalomban is lesz a készülék. A OnePlus 3 elegáns fémházzal, 5.5 inches FullHD kijelzővel és Snapdragon 820 chipsettel érkezik, a stratégia marad: erős hardver, alacsony ár.

oneplus-3-poster-tech2Amennyire tudni lehet, a OnePlus 3-ból több modell fog megjelenni, azt nem tudjuk, hogy mennyi és milyen tulajdonságokkal. Annyit tudunk, hogy az alapmodell valahol 350$ környékén fog landolni, illetve lesz egy 6 GB RAM-mal felszerelt modell is, neki 426$-os árcédulát jósolnak. Ezek mind külföldi árak, előbbi durván 130.000 Ft-nak felelne meg itthon, utóbbi pedig 160.000 Ft-t tesz ki.

Június 14-én mutatkozik be a készülék, a Keynote első két óráját élőben lehet nézni a vállalat saját virtuális valóság szemüvegén keresztül (Loop VR), valamint kiadta a hozzá tartozó OnePlus 3 VR applikációt, ami szükséges, hogy VR-ban tudjuk nézni az eseményt.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.