A Sony újabb színekben ad ki a PS4-hez DualShock 4-es kontrollereket. Az őszi kollekció már a sokadik a színes vezérlők közül, de úgy tűnik, hogy nem csillapodik a rajongók lelkesedése.

Mind a négy kontrollerre igaz, hogy halvány kéttónusú színsémával rendelkeznek. Van rózsaarany, elektromos lila, titán kék és piros camouflage (katonai álca mintás) színű. Az elektromos lila teljesen fehér gombokat kapott, míg a többin a szokásos színes formák láthatók.

A rózsaarany változathoz viszont a Sony egyező színű vezeték nélküli headsetet is készít és csomagban is elérhetőek lesznek novembertől. A kontroller és a headset együtt 99 dolláros áron lesz kapható az Egyesült Államokban, így itthon 30 ezer forint körüli árra számítunk.

Az őszi színes DualShock 4 kollekció a standard fekete irányítónál picit drágábban, 19 ezer forint környékén kerülhet az itthoni boltokba. A Sony egyelőre a megjelenési dátumról csak annyit közölt, hogy ősszel, így vélhetően októberre érkeznek majd az irányítók.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.