Hirdetés

A Pixel 6 Pro jelenleg a Google legjobb zászlós készüléke. Új dizájn, csúcskategóriás specifikációk és fejlett kamerarendszer jellemzi. De mi a helyzet a tartóssággal? Mennyit bír az új Pixel „nyomás alatt”? Régebben a Google megkérdőjelezhető döntéseket hozott a Pixelek alkotó anyagát és felépítését illetően. Például, hogy egy ilyet említsünk, a Pixel 5 műanyag házzal érkezett. Emellett ezek a telefonok kijelzőpanel problémákkal is küzdöttek.

Pixel 6 Pro

Köszönhetően Zack Nelson Youtube csatornájának, megnézhetjük, hogyan is teljesít a híres youtuber megpróbáltatásain az új telefon. A Pixel 6 Pro látszólag elég jól tűri a karcolásokat, és az ujjlenyomat olvasót sem zavarja pár mélyebb karc.

A telefon fémházzal rendelkezik, kivéve a tetejét, ami az antennák miatt műanyag. Ezen a részen kívül egyedül a hatalmas kameramodul széle ami műanyag és a videón látszódik is, ahogyan Zack egy kis aranyos hangyát belekarcol. Amúgy a hátlap is karcálló, akárcsak az előlap.

A youtuber tesztelte a telefon hajlíthatóságát is, amely vizsgán, mondhatjuk át is ment az eszköz. Habár ejtés tesztet nem láthattunk, valószínűleg a Pixel 6 Pro is épp annyira törékeny, mint versenytársai.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena