Tegnaptól kapható az idei Pixel széria legolcsóbb tagja, a Pixel 6A. Már érkezett is rá egy frissítés, ami új funkciót nem hoz, csak biztonsági javítás.

Nemrég írtunk róla, hogy gondok vannak a Pixel 6A ujjlenyomat-olvasójával, ami konkrétan azt eredményezi, hogy nem csak másik ujjal, de szinte bárki ujjával felold a telefon.

Ez még vélhetően nem az a javítás, ugyanis a most kiadott frissítés 2022. júniusira emeli a biztonsági javítócsomag szintjét. Várjunk csak, június?

a Pixel 6A

Kicsit le van maradva a Google, ami szokatlan, hisz ők maguk készítik a biztonsági javítócsomagokat. Meglepő módon a Samsung már elkezdte kiadni az augusztusra szánt biztonsági javításokat, a Google pedig csak most küldi az új telefonra a júniusit?

Laci Pixel 6 tesztjét lent nézhetitek meg.

Nem kell azonban aggódni, ugyanis könnyen lehet, hogy napokon belül a júliusit kihagyva, rögtön az augusztusi csomagot kapja meg a Pixel 6A, magában foglalva a most kimaradt biztonsági problémák orvoslását is.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.