A Samsung jó szokása, hogy aktuális csúcskészülékéből különböző limitált kiadásokat készít, egyrészről mert hírértéke van, másrészről pedig aki egyedi mobilra vágyik, az megkaphatja. Persze ezt nem csak a Samsung csinálja, gondoljunk csak a Huawei Mate 9 Porsche Design-ra vagy a OnePlus 3T Colette Edition-re.

Ezúttal a Xiaomi dobott piacra egy limitált kiadású készüléket, méghozzá az Mi 6-ból, az arc hozzá pedig Jackie Chan és 80 főből álló csapata. 1976 óta űzi a csapat a filmes ipart, melynek idén van a 40. évfordulója, ebből az apropóból készült el a Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition.

Ahogy az szokott lenni, a készülék maga nem különbözik a normál verziótól, de az egyedi doboz az persze kötelező. A doboz tartalmáról nem készültek fotók, így nem tudni, hogy a telefon hátulján valóban ott van-e a színész aláírása, de ami biztosra vehető ezen felül, az az egyedi háttérkép a mobilon. Az évforduló alkalmából néhány fotó is készült a csapatról, természetesen Xiaomi Mi 6-tal.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.