A Xiaomi még tavaly decemberben dobta piacra a Redmi 5 és Redmi 5 Plust, akkor a Redmi Note 5-re várók csalódottak lehettek, hiszen az a hír járta, hogy a Redmi 5 Plus az új Note 5. Azonban egy kínai 3C szerint ez nem így van, érkezhet Redmi Note 5 a vállalat kínálatába, két verzió közül is lehet majd válogatni.

Xiaomi Redmi 5 Plus

A forrás szerint a Xiaomi Redmi Note 5 egy Snapdragon 636-os lapkakészlettel rendelkezhet 4 GB RAM, illetve 64 GB belső tárhely társaságában, valamint a kijelző várhatóan 5,99 colos, 18:9-es képaránnyal bír majd. A hátlapon dupla kamera díszeleg 16 MP + 5 MP-es szenzorokkal, míg az előlapon egy 8 megapixeles kamera dolgozik. Meglehetősen nagy, 4100 mAh-s akkumulátor felel a megfelelő tápellátásért 18 W-os gyorstöltés támogatással, ezen kívül extra, hogy arcfelismeréssel oldhatjuk majd fel az Android Nougat alapon MIUI 9-cel futó telefont.

A pletykák egy olcsóbb verzióról is árulkodnak, amelyben Snapdragon 630 chipset duruzsol majd 3 GB / 32 GB memóriaváltozattal. Ennek az ára várhatóan 190 euró (~58.000 Ft) körül lesz, míg a fentebb leírt telefon 230 eurós (~70.000 Ft) árcédulát kaphat. Izgatottan várjuk a folytatást, megjelenésről még nincs hír.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: