Az Apple elérhetővé tette önkiszolgáló kütyü javító programját Európában, a felhasználóknak hozzáférést biztosítanak az eredeti alkatrészekhez, a javításhoz szükséges eszközökhöz és hivatalos leírásokhoz a programban részt vevő iPhone és MacBook laptopokhoz.

Megérkezett az Apple önkiszolgáló kütyü javító programja EurópábaA szolgáltatás jelenleg Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban érhető el, hazánkban így egyelőre nem.

A javítható eszközök közé tartozik az iPhone 12 és az iPhone 13 sorozat, valamint az iPhone SE (2022), a legújabb iPhone 14 modellek azonban még nem. Az Apple Silicon Mac notebookok szintén támogatottak, de egyelőre a legújabb M2-es MacBook Air még nem.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.