A Xiaomi talán kezd kicsit túlzásba esni. Annak természetesen örülünk, hogy a belépőszintet és a középkategóriát elég sok készülékkel le tudják fedni, azonban már tényleg annyi készülék van és olyan hamar dobják piacra az újabb generációt, hogy az már túlzás.

A Xiaomi Redmi Note 5 Pro idén februárban mutatkozott be, ami ugyan kicsit később, de globálisan (és hazánkban) is megjelent Xiaomi Redmi Note 5 néven. Nemrég került fel az interneten néhány kép, amelyek alapján tudni vélhető, hogy a Xiaomi Redmi Note 6 Pro már készen van és csak a bemutatásra vár.

Az érkező telefon dobozát és ezáltal a specifikációit is láthatjuk, de gyári fóliáival együtt magát a készüléket is lefotózták. A processzor típusa nem derült ki, de legalább Snapdragon 636-os lapkára számítunk (ha már a Note 5-ben az van), a dizájn pedig szinte megszólalásig ugyanaz.

Az előlapon kapunk egy 20 + 2 MP-es duál rendszert, illetve a hátlapon egy 12 + 5 MP-es kameraduót találunk. A 6,26 hüvelykes kijelző vélhetően továbbra is FHD+ felbontású marad, illetve az akku sem változik, 4000 mAh-t kapunk.

Ti mit gondoltok? Miben fog fejlődni az elődhöz képest? Kap esetleg egy Snapdragon 660-at? A bemutatóra vélhetően még idén sor kerül.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.