Hirdetés

Az uniós szabályozások miatt ez várható volt, az elemzők szerint azonban hamarabb USB-C-re válthatnak az Apple kiegészítők.

Mark Gurman szerint már az uniós szabályok életbelépése előtt USB-C-re válthatnak az Apple kiegészítők.

Már jövőre USB-C-re válthatnak az Apple kiegészítők

Az Apple jövőre mutathatja be az új iMac-et és az ARM-re váltó Mac Prót is, amikhez valószínűleg a tartozékok is megújulnak, ekkor válthatnak USB-C-re a kiegészítők.

Az AirPodsok esetében várhatóan 2024-ben történhet meg a váltás, azonban az Apple-nek még bőven van ideje, ugyanis ha életbe lép a szabályozás, akkor is van két év türelmi idő, mely alatt a cégek levezényelhetik az egységes szabvány bevezetését.

Az iPhone-ok esetében várhatóan a következő széria vált C-re, azonban olyan pletykák is felbukkantak, amik szerint ha vált is az Apple, nem tart majd sokáig a C csatlakozó élete az almás mobilokon, ugyanis induktív, vezeték nélküli töltésre válthatnak a nem túl távoli jövőben, amire nem vonatkozik a szabályozás.

A kiemelt kép illusztráció.

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.