Hirdetés

A OnePlus ma kiadta az OxygenOS 3.0.2 frissítést a OnePlus 2 csúcsmodellre. Hiába OTA frissítés, néhány napot várni kell, míg minden régióban elérhetővé válik. A 3.0.2-es OxygenOS verzió Android 6.0.1-re alapszik és fontos megjegyezni, hogy a már bejegyzett ujjlenyomatok törlődni fognak a készülékből a frissítés után. oneplus2-2

A gyártó reményei szerint a világ összes készülékére 48 órán belül megérkezik a frissítés, a starttól számítva (06.05. vasárnap). Az újítások közé tartozik az akkumulátoridőt növelő Doze, mely alvó üzemmódba teszi az alkalmazásokat, ha a telefont már bizonyos ideje nem ébresztettük fel. Ezenkívül általános rendszeroptimalizációt is kapunk, jobb ujjlenyomat azonosítást, új felület érkezett a kamerához,  valamint frissül a beépített QWERTY billentyűzetet is (Swiftkey 6.3.3). Eltűnik a MaxxAudio, helyét a Dirac HD Sound veszi át, erősítve a hangszóró teljesítményét. A multitasking menüben pedig most már zárolni lehet az appokat.

oxygenosCsak egy tipp. Mikor megérkezik a frissítésről szóló értesítés legyetek biztosak, hogy megfelelő WiFi áll a rendelkezésre a letöltéshez, valamint 50% felett legyen az akkumulátor töltöttsége a telepítés előtt, és ami a legfontosabb, hogy csináljatok egy biztonsági mentést, mielőtt nekiugornátok a frissítésnek.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook