Hirdetés

Már a Samsung Galaxy A14 5G is megkapta az Android 14-et Európában, miután Indiában már tavaly novemberben, az Egyesült Államokban pedig a napokban frissült One UI 6-ra.

Az új szoftver A146PXXU5CWL7-es firmware verzióval rendelkezik, a csomag mérete nagyjából 1,7 GB. A frissítés a 2024. januári helyett a 2023. decemberi biztonsági javításokkal érkezik.

Már a Samsung Galaxy A14 5G is megkapta az Android 14-et Európában - képen a telefon

A beszámolók szerint nem mindegyik változásnaplóban szereplő funkció érhető el, például az Auto Blocker nevezetű vírusvédelmi megoldás nem került bele a szoftverbe.

Az európai Samsung Galaxy A14 5G tulajoknak érdemes felkeresni a beállításokat, a frissítés ugyanis jó eséllyel már letölthető, ha esetleg nem kínálta fel az eszköz korábban.

A Galaxy A14 4G, amiről a Tech2-n is láthattatok videót, még nem kapta meg az új rendszert, de várhatóan arra a mobilra is hamarosan megérkezik a One UI 6.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.