A Xiaomi vezető alelnöke, Wang Xiang megerősítette, hogy a Mi Band 3 aktivitásmérő május 31-én mutatkozik be a Xiaomi Mi 8-cal és a MIUI 10-zel együtt. Mr. Xiang Twitteren osztotta meg a hivatalos információt.

A Mi Band 2-t 2016 júniusában jelentették be, a Mi Band 3 pedig közvetlen utódja lesz. Az eszköz kézikönyve is kiszivárgott a közelmúltban, ami szerint érintésérzékeny kijelzővel bír majd. Valószínűleg fizikai gombot nem is találhatunk majd rajta.

A szóbeszédek szerint az ára megfizethető lesz, hiszen az előző Mi Band aktivitásmérők is jó ár/érték aránnyal bírtak. Ahogy már fentebb említettem, a Xiaomi Mi 8 lesz a vállalat új okostelefonja, amely többek között támogatni fogja a vezeték nélküli töltést. A telefont Snapdragon 845 működteti majd, valamint várhatóan 3D-s arcfelismerést is kap, hasonlóan az iPhone X-hez. Az esemény tehát pár nap múlva, május 31-én lesz Sencsenben, amelyről természetesen mi is írunk majd.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: