Az LG csendben bejelentette legújabb okostelefonját, a 2018-as X5-öt. Az 5,5 hüvelykes, HD kijelzővel bíró mobilt a Mediatek MT6750 chipsetje hatja (négy 1,5 GHz-es és négy 1 GHz Cortex-A53 mag).

Az LG X5 (2018)-ban a RAM 2 GB, míg a belső tárhely 32 GB kapacitású. A hátlapi kamera 13 megapixeles, szelfizésre pedig egy 5 megapixeles lencse alkalmas. Szintén a hátlapon helyezkedik el egy ujjlanyomat-olvasó is, ami támogatja az LG Pay szolgáltatást, vagyis a koreaiak egyedi fizetési megoldását.


A vállalat ennél a telefonnál az akkumulátorra helyezte a hangsúlyt, egy 4500 mAh-s telep lapul a ház alatt, az LG-hez képest ez igen méretes, a csúcsmobiloknál jóval szerényebb sajnos a felhozatal. Az LG X5 (2018)-on Android 8.0 Oreo fut, kizárólag ‘Morokan Blue’ színárnyalatban vásárolható. Ami az árakat illeti, körülbelül 330 dollárért (~89.000 Ft) vehető meg elsőként Dél-Koreában, mondani sem kell, hogy itthon ennyiért finoman szólva sem lenne sikeres.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: