Források szerint az LG már keményen dolgozik a két kijelzővel ellátott LG V10 utódján, amit várhatóan szeptemberben fog bemutatni a vállalat. Az új okostelefon az LG V20 vagy az LG V11 nevet fogja kapni. Ha valóban folytatná az LG a V szériát, akkor pont időszerű lesz a szeptemberi bemutatás, hisz az LG V10 tavaly októberben került a boltok polcaira, így tartják az egy éves termékfrissítési ciklust.

LG V10
LG V10

Azt már nyugodtan  kijelenthetjük az érkező LG V20 / V11 okostelefonról, hogy nagy méretű QHD felbontású fő kijelzőt és egy másodlagos, kisebb kijelzőt fog kapni – hasonlóan az LG V10-nél, ahol a fő kijelző 5.7 inches QHD felbontású, míg a másodlagos 2.1 inches. Az új készülék elvileg ütésálló lesz, amit kíváncsian várunk. Mivel az LG G5 eladásai nem épp úgy alakulnak, ahogy azt a vállalat remélte, így elképzelhető, hogy az LG V20 / V11-től várják a megváltást.

Ha valóban számíthatunk az új készülékre, akkor karácsonyig három új csúcskategóriás phablet készülék kerülhet a piacra, az LG okostelefonja mellett az augusztus 2-án bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Note 7 és a szeptemberben debütáló új, 5.5 inches iPhone (iPhone 7 Plus).

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.