Hirdetés

Kitudódott a Samsung Galaxy S22 és a Galaxy S21 FE megjelenési dátuma. Az információ a neves híresztelőtől, Jon Prossertől jött, aki még a hétvégén szivárogtatott ki a Galaxy S22 Ultráról fotókat. Elmondása szerint a Galaxy S22 hivatalosan február 8-án fog megjelenni.

Írásából kiderül, hogy az esemény magyarországi idő szerint délután 4 órakor lesz és az előrendelések ugyanezen a napon kezdődhetnek. A Galaxy S22 széria értékesítése február 18-án indul.

Galaxy S22

Az információk szerint a Galaxy S21 FE-t január 4-én fogják bejelenteni. Az eszköz nem lesz előrendelhető, közvetlenül január 11-én indul az értékesítés. Érdekes lesz nézni, hogyan befolyásolják egymás eladásait, hisz körülbelül egy hónap eltéréssel mutatják be a két telefont (az S22 esetében szériát).

Remélhetőleg jó áron fogja bedobni a gyártó a Galaxy S21 FE-t. Tulajdonképpen csak így lehetséges az, hogy ez az eszköz a hazai piacon is remekeljen, különben nem biztos, hogy olyan számokat fog hozni, amiket a Samsung remél tőle.

Emlékeztetőül: az S21 széria idén januárban jelent meg. A Galaxy S21 FE eredetileg augusztusra lett beharangozva, aztán a chip hiány keresztül húzta a Samsung számításait, így valószínűleg emiatt az S22 szériát is eltolták februárra. Az S20 FE hazánkban kifejezetten népszerű telefon, úgyhogy kiváncsian várjuk, mit hoz az utód.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines