A Samsung következő zászlós készülékét jövő februárra várjuk, ami még azért messze van, de a gyártás már hónapokkal a bejelentés előtt megindul, így abszolút nem vad állítás, hogy a lenti képeken tényleg a Galaxy S22 Ultrát látjuk.

A Galaxy S21 szériánál a kamerasziget a készülék oldalára ível le, ezt azonban úgy fest, hogy elhagyják és az LG Velvethez hasonló dizájnra számíthatunk jövőre. A telefonon négy kamerát láthatunk, van egy 108 MP-es elsődleges, egy 12 MP-es széleslátó és két telefotó kamera, az egyik 3x-os, a másik pedig egy 10x-es közelítésű lencse, utóbbi periszkópos megoldással.

Az élőképeken közelebbről is szemügyre vehetjük a mobil alsó fertáját és ez alapján igaznak bizonyulnak azok a pletykák, miszerint a Samsung összemossa az S és a Note szériát. Idén új Note nem lesz, a helyét az S-széria Ultra modelle veheti át, ezen kívül pedig a Samsung a hajlítható mobilokban láthatja a jövőt.

Tehát a szivárgások alapján az S22 Ultrában már ott lesz az S Pen és nem bugyuta tokkal lesz megoldva a hordozása, mint a Galaxy Z Fold3-nál. Várjuk az év eleji bemutatót!

Hirdetés
FORRÁSFrontPageTech
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt